Pentru cea mai importanta zi
colectia 2024

Despre noi

Ziua in care promisiunile de iubire sunt pecetluite este importanta, ea va ramane vesnic in amintirea voastra. Este ziua in care TU esti mireasa, iar EL este mirele. Salonul Promesis cu o bogata experienta in domeniu de peste 22 ani iti ofera o gama variata de rochii de mireasa, rochii de gala, voaluri, tiare, oranamente pentru par si alte accesorii. Rochiile prezentate de noi sunt atent lucrate, din materiale prețioase: tulle, voal din mătase naturală 100%, tafta și dantele de cea mai buna calitate din mătase sau bumbac lucrate cu măiestrie, oferind confort și încredere persoanelor care decid sa îmbrace o rochie din colecția noastră. Modelele prezentate de noi se pot lucra la comanda pe măsura clientei, realizându-se pe tipar personalizat pentru a pune in evidenta formele feminine.

Alege rochia visurilor tale !

Rochii de mireasa

Salonul Promesis va ofera o selectie deosebita de rochii de mireasa. Programeaza-te, probeaza si alege rochia visurilor tale!

Tinute de ocazie

Ai un eveniment deosebit ? Ai ales deja accesoriile dar tinuta inca nu ? Vino cu ele la noi si vom gasi rochita perfecta pentru tine !

Costume de mire

In salonul nostru gasesti atat costume de mire cat si costume de ocazie. Consultantele noastre te pot ajuta sa gasesti stilul protrivit.

Modelele prezentate in colectiile noastre se pot lucra si la comanda !

Consultantii nostri va pot sfatui in alegerea accesoriilor in functie de tinuta aleasa.

Rochii de mireasa

Ziua cea mai importanta se apropie si orice femeie viseaza sa arate impecabil si sa isi surprinda viitorul sot dar si invitatii cu o tinuta superba.
Consultantii nostri, va pot oferi sfaturi si va poat ajuta sa alegeti rochia care vi se potriveste in functie de formele corpului, deoarece FIECARE FEMEIE ESTE UNICA.

Nou

Rochii de seara2024

Colectia White Lady 2024

Informatii si servicii

Serviciul de curatare rochii de mireasa si gala

Orar pentru modificari si retusuri: L-V: 11.00-17.30

SAMBATA NU SE FAC MODIFICARI

E-mail

E-mail: promesis@yahoo.com

Adresa si telefon

Cluj-Napoca, str. Horea nr. 64

Tel/Fax: 0264 432 122

Mobil/Whatsapp: 0744 567 495, 0744 630 028